Genealogie Online

Stamboom Goeijenbier

Stamboom Goeijenbier is samensteld door Jan Goeijenbier en bevat informatie over onder andere de familie Goeijenbier, Gutbier, Goedbier, Van Paassen, Van Kester, Van der Knaap, Brouwer, Goebier en Van Leeuwen.

Stamboom Goeijenbier bevat genealogische informatie over 1.344 personen.

Stamboom Bartholomeus Lievaart en Hilda van Spronsen

Stamboom Bartholomeus Lievaart en Hilda van Spronsen is samensteld door Hedwich de Vries en bevat informatie over onder andere de familie Dijkshoorn, Post, Lievaart, De Pijper, Moerman, Van der Vlugt, Van Sponsen, Mostert en Van der Marel.

Stamboom Bartholomeus Lievaart en Hilda van Spronsen bevat genealogische informatie over 507 personen en heeft ook een afbeeldingengallerij met 25 afbeeldingen.

Stamboom Bannink

Stamboom Bannink is samensteld door Gerard Bannink en bevat informatie over onder andere de familie Bannink, Zemmelink, Thornhill, Beswick, Velderman, Olthof, Kosstede, Garritsen en Andela.

Stamboom Bannink bevat genealogische informatie over 596 personen.

Stamboom Hoen

Stamboom Hoen is samensteld door Nathalie Hoen en bevat informatie over onder andere de familie Appelmelk, Bakker, Hoen, Bult, De Boer, Mulder, Dijkstra, Schoenmaker en Hensen.

Stamboom Hoen bevat genealogische informatie over 96 personen.

Vriezenveners.nl

Vriezenveners.nl is samensteld door André Idzinga en bevat informatie over onder andere de familie Elfers, Voerhuis, Schoenmaker, Hagedoorn, Dijkhuis, Oudendijk, Horsman, Rohof en Letteboer.

Vriezenveners.nl bevat genealogische informatie over 158 personen.

Family Tree Jarocki

Family Tree Jarocki is samensteld door Jonathan Jarocki en bevat informatie over onder andere de familie Cooper, Wells, Jarocki, Welles, Rhodes, De Welles, Norman, Williams en Shepard.

Family Tree Jarocki bevat genealogische informatie over 85 personen.

Stamboom Bouman

Stamboom Bouman is samensteld door Hans Otto Bouman en bevat informatie over onder andere de familie Boelhouwer, Borrias, Beute, Schiferli, Van de Vijver, Van Dijk, Van Gelder, Bouman en Grondsma.

Stamboom Bouman bevat genealogische informatie over 474 personen.

Genealogie Van Limburg

Genealogie Van Limburg is samensteld door Rene Janssen en bevat informatie over onder andere de familie Van Limburg, Kruiderink, Van Wisch, Van Sloten, Van Arler, Van Broich, Van Wijck, Van Altena en Van Sayn.

Genealogie Van Limburg bevat genealogische informatie over 334 personen.

Familie De Maat

Familie De Maat is samensteld door H. de Maat en bevat informatie over onder andere de familie De Maat, De Maet, Boeijkens, Van Aerde, Willems, Lauwers, Kint, Serrarens en Van den Bossche.

Familie De Maat bevat genealogische informatie over 7.673 personen.

Stamboom Hipke

Stamboom Hipke is samensteld door Kevin Hipke en bevat informatie over onder andere de familie Hipke, Erwich, Slootmaekers, Linnebank, Leuverden Van, Van Noordt, Van Hemert, Schouten en Van Vogelpoel.

Stamboom Hipke bevat genealogische informatie over 77 personen.

Rois Europe

Rois Europe is samensteld door Michel Schmiliver en bevat informatie over onder andere de familie Perussault, De la Rochefoucauld, Brunaud, D'Harcourt, D'Oultremont, D'Autriche, D'Ursel, Le Grelle en De Lobkowitz.

Rois Europe bevat genealogische informatie over 92.565 personen.

Pagina's