Genealogie Online

Stamboom Dekker

Stamboom Dekker is samensteld door Herman Dekker en bevat informatie over onder andere de familie Peterse, Dekker, Bongers, Baljet, De Graas, Tholen, Schreuders, Tinga en Reitsma.

Stamboom Dekker bevat genealogische informatie over 381 personen.

Stamboom Griemelink (Grijmelink)

Stamboom Griemelink (Grijmelink) is samensteld door Ed en bevat informatie over onder andere de familie Griemelink, Grijmelink, Scholten, Hesselink, Groot Obbink, Wunnekink, Wibberts (Webbers), Peterman en Lubberdink.

Stamboom Griemelink (Grijmelink) bevat genealogische informatie over 68 personen.

Genealogie Kleijnen

Genealogie Kleijnen is samensteld door Hans Kleijnen en bevat informatie over onder andere de familie Kleijnen, Van He(c)k, Hopman, Voet, Faazen, Kloosterman, Bax, Van Hek en Driessen.

Genealogie Kleijnen bevat genealogische informatie over 403 personen.

De boom in

De boom in is samensteld door Marinda Nab en bevat informatie over onder andere de familie Wijker, Van der Kogel, Nap, Nab, Jorna, Hardeman, Groen, Zwaan en Van Noort.

De boom in bevat genealogische informatie over 459 personen.

Van Kouterik family

Van Kouterik family is samensteld door Nicole Peal en bevat informatie over onder andere de familie Van Koutrik, Van Kouterik, Van Kouteren, Van Hattem, Van Meerten, Kouterick, Van Ingen, Van Zijst en Van Culemborg.

Van Kouterik family bevat genealogische informatie over 937 personen.

Stamboom Leipold-Müller

Stamboom Leipold-Müller is samensteld door Willem en bevat informatie over onder andere de familie Leipold, Kress, Leipoldt, Wagner, Von Tieffenbruch, Van der Tas, Schipper, Ditmeijer en Rausch.

Stamboom Leipold-Müller bevat genealogische informatie over 57 personen.

Stamboom Stoffelen

Stamboom Stoffelen is samensteld door E. Stoffelen en bevat informatie over onder andere de familie Stoffelen, Van Loenhout, Van Geel, Bernaards, Baselier, Van Tilburg, Heijboer, Nijssen en Van Gurp.

Stamboom Stoffelen bevat genealogische informatie over 554 personen.

Stamboom Smeelen

Stamboom Smeelen is samensteld door Bea v.d. Bogaart en bevat informatie over onder andere de familie Van Pelt, Van den Bogaart, Beeren, Vos, Smeelen, De Lepper, Leenders, Van de Port en Van der Steen.

Stamboom Smeelen bevat genealogische informatie over 153 personen.

Pagina's