Genealogie Online

Stamboom Plokker

Stamboom Plokker is samensteld door Reidar Plokker en bevat informatie over onder andere de familie Plokker, Van der Plas, Vooijs, Hoek, Van Rhijn, De Vreugd, Kruijt, Glas en Haasnoot.

Stamboom Plokker bevat genealogische informatie over 213 personen.

Stamboom Houtjes

Stamboom Houtjes is samensteld door Johan Houtjes en bevat informatie over onder andere de familie Dalhuisen, Bijsterbosch, Van de Van De Beek, Mondria, Zwerus, Eikelboom, Kamphuis, Overbosch en Van Van Enk.

Stamboom Houtjes bevat genealogische informatie over 8.077 personen.

Ahnen Reif

Ahnen Reif is samensteld door Anton Sterr en bevat informatie over onder andere de familie Reif, Walsman, Davison, Kuntz, Paynter, Holmes, Koontz, Robledo en Osborn.

Ahnen Reif bevat genealogische informatie over 162 personen.

Lynn Family Tree

Lynn Family Tree is samensteld door Robert Lynn en bevat informatie over onder andere de familie Corbet, De Beaumont, Howard, Beaumont, De Clare, Darcy, De Beauchamp, De Bohun en Bigod.

Lynn Family Tree bevat genealogische informatie over 22.958 personen.

Stamboom van Noordenburg

Stamboom van Noordenburg is samensteld door Johan Dekkers en bevat informatie over onder andere de familie Van Noordenburg, Huurdeman, Ossendrijver, Van Bekkum, Meinders, Van den Tweel, Van Hamersveld, Kropman en Van Ruitenbeek.

Stamboom van Noordenburg bevat genealogische informatie over 1.192 personen.

Stamboom Dutman

Stamboom Dutman is samensteld door John Dutman en bevat informatie over onder andere de familie Dutman, Wisselink, Ilbrink, Ten Hietbrink, Ijzerman, Van Reenen, Winkelhorst, Te Dorsthorst en Jansen.

Stamboom Dutman bevat genealogische informatie over 238 personen.

Stamboom Drenth

Stamboom Drenth is samensteld door C.M.W.Vork-Drenth en bevat informatie over onder andere de familie Drenth, Wortelboer, Feddema, Kloppenborg, Bodewes, Bos, Lammerts, Bondrager en Vroom.

Stamboom Drenth bevat genealogische informatie over 7.330 personen.

Kwartierstaat Dekkers

Kwartierstaat Dekkers is samensteld door D.F.A. Donders en bevat informatie over onder andere de familie Dekkers, Schuurmans, De Jong, Robben, Vriends, Van Biljouw, Van Rooij, Berben en Intven.

Kwartierstaat Dekkers bevat genealogische informatie over 74 personen.

Familie Borgha(e)rts

Familie Borgha(e)rts is samensteld door Martien Mantel en bevat informatie over onder andere de familie Borghaerts, Hommes, Borgharts, Hexspoor, Sloekers, Van Bree, Van Roessel, Becx en Van Vroenhoven.

Familie Borgha(e)rts bevat genealogische informatie over 310 personen.

Stamboom Van Dijk

Stamboom Van Dijk is samensteld door Herman de Mooij en bevat informatie over onder andere de familie De Mooij, Van Dijk, Van Egmond, De Lobeau, Ouwehand, Van Duijvenbode, Hageman, Timmers en Boekee.

Stamboom Van Dijk bevat genealogische informatie over 710 personen.

Genealogie de Boer

Genealogie de Boer is samensteld door Ina Bazuin en bevat informatie over onder andere de familie De Boer, Middel, Habing, Van Iddekinge, Lounsbury, Jans, De Groot, Ripperda en Bazuin.

Genealogie de Boer bevat genealogische informatie over 19.672 personen.

Pagina's