Genealogie Online

Stamboom Pasman

Stamboom Pasman is samensteld door Henk Pasman en bevat informatie over onder andere de familie Pasman, Kuijt, Bouwknegt, Gotink, De Vries, Kuit, Bakker, Van Vuure en Jansen.

Stamboom Pasman bevat genealogische informatie over 66.753 personen.

Stamboom Van den Berg

Stamboom Van den Berg is samensteld door Rick van den Broeke en bevat informatie over onder andere de familie Van den Berg, Meijer, Broese Van Groenou, Van den Berg van Saparoea, Moerman, Verbrugge, Jalink, Pennekamp en Van den Bergh.

Stamboom Van den Berg bevat genealogische informatie over 49 personen.

Stamboom Berrier

Stamboom Berrier is samensteld door Martin Berrier en bevat informatie over onder andere de familie Berrier, Fieret, Bol, Noorlander, Bal, De Konink,, Adriani, Frishart en Schuts.

Stamboom Berrier bevat genealogische informatie over 492 personen.

Familie Kok-Prins-Sol

Familie Kok-Prins-Sol is samensteld door Mark Kok en bevat informatie over onder andere de familie Kok, Sol, Vaillant, Prins, Eschauzier, Haije, Villerius, Gravenhorst en Broos.

Familie Kok-Prins-Sol bevat genealogische informatie over 3.379 personen.

Familie Aker

Familie Aker is samensteld door Aly Kuik en bevat informatie over onder andere de familie Aker, Aecker, Jelles en IJkels.

Familie Aker bevat genealogische informatie over 7 personen.

Stamboom Van de Kant

Stamboom Van de Kant is samensteld door Arno Van de Kant en bevat informatie over onder andere de familie Van de Kant, Van de(r) Kant (Cant), Van de(r) Kant (Cant)(Candt), Van de(r) Kant, Nijssen, Melkert, Kosterman, Donk en De Boer.

Stamboom Van de Kant bevat genealogische informatie over 54 personen.

Pagina's