Overslaan en naar de inhoud gaan

Genealogie is kennis en informatie delen! Sinds 2005.

Genealogische Markt Venray

Op zoek naar uw voorouders? Nieuwsgierig naar de herkomst van uw achternaam? Benieuwd hoe uw stamboom eruit zou komen te zien?

Genealogische Markt  op zaterdag 21 mei 2016

in het Gemeentearchief te Venray

van 10:00 tot 16:00 uur

Raadhuisstraat 1,  5801  MB  Venray

Met deze en andere genealogische vragen kunt u terecht op zaterdag 21 mei 2016 op de Open dag van het Gemeentearchief van Venray.

Deze Genealogische Markt is georganiseerd door de Sectie Genealogie van het Koninklijk Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap in samenwerking met het Gemeentearchief van Venray.

Tijdens deze Genealogische Markt staan ervaren genealogen tussen 10.00 en 16.00 uur klaar om u wegwijs te maken op het gebied van genealogie.

Zij kunnen u laten zien wat je met stamboomonderzoek en genealogische computerprogramma’s kunt bereiken.

In de studiezaal van het gemeentearchief staan voor de bezoekers veel boekwerken ter inzage waarin een groot aantal families zijn beschreven uit Venray en omgeving. Ook kunt u kennismaken met de website van het gemeentearchief waarop veel genealogische data zijn gepubliceerd. Via de website van RooyNet vindt u o.a. oude familiefoto’s.

U bent ook van harte welkom als u al onderzoek heeft gedaan, maar vastgelopen bent, of als u extra assistentie nodig heeft. De entree is gratis.

 

Locatie
Gemeentearchief Venray
Raadhuisstraat 1
5801 MB
Venray